Bestuur

V.l.n.r.:  Anne Seinhorst, Naomi Kraaij, Emiel Palsma, Christian Wessels, Jasmijn de Groot

Contactgegevens

Bestuurlijk Overleg Studentenverenigingen

Heyendaalseweg 141(-1.380)

6525 AJ Nijmegen

Email: bestuur@bosnijmegen.nl

 

Voorzitter 

Als voorzitter van het B.O.S. zorg je vooral voor het contact met alle betrokken partijen. Omdat wij een overkoepelende organisatie zijn, die belangen behartigd bij verschillende instellingen is goed contact tussen alle partijen van groots belang. De voorzitter zit de bestuurs- en algemene vergaderingen voor en neemt namens het B.O.S. plaats in de landelijke koepel vergaderingen. Omdat het takenpakket van een voorzitter heel breed is, help ik mijn bestuursgenoten waar nodig en zorg ervoor dat alles gestroomlijnd loopt. Het B.O.S. zelf is de ideale organisatie om naast je studie ontwikkeling en gezelligheid te combineren. Het bestuurswerk is ontzettend leerzaam en leert je de achterkant van verenigingen goed kennen. Naast deze nuttige ontwikkeling leer je ontzettend veel nieuwe mensen kennen en is er vaak ruimte voor gezelligheid.

Secretaris 

Als secretaris ben je de communicatieve spil van het bestuur. Je bent verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande post van het bestuur en je zorgt dat dit bij de juiste persoon terecht komt. Verder ben je als notulist verantwoordelijk voor het notuleren van vergadering. Wanneer de voorzitter verhinderd is neemt de secretaris deze taken over. Ook ondersteun je de rest van het bestuur bij hun taken en organiseer je samen met hen bepaalde activiteiten, zoals het diner van de rector.

Penningmeester 

Als penningmeester houd je je bezig met de financiën van het B.O.S. Je stelt aan het begin van het jaar een begroting op en houd in de loop van het jaar alles met betrekking tot het geld in de gaten. Naast deze vaste taken is de penningmeester echter ook de eventmanager van het BOS. Tijdens de Introductieweek organiseer je een heel scala aan activiteiten om nieuwe studenten enthousiast te maken voor het lidmaatschap bij een van onze verenigingen.

Politiek commissaris

Als politiek commissaris neem je plaats in de Universitaire Studentenraad (USR). Je voornaamste functie is om de belangen van de lidverenigingen te behartigen bij de universiteit. Bij deze functie zet je je in voor het actieve studentenleven en voor aandacht voor het verenigingsleven tijdens de introductie. Daarnaast is er ook veel ruimte voor andere initiatieven binnen de universiteit en heb je contact met de gemeente.  

Assessor HAN 

Als assessor HAN behartig je de belangen van de lidverenigingen en haar leden aan de HAN. Je onderhoudt namens de verenigingen contacten op de HAN en in verschillende andere organisaties. Samen met deze organisaties probeer je de juiste weg naar succes voor beide partijen te vinden. Als assessor HAN zet je je in om het verenigingsleven meer ruimte te laten krijgen binnen de HAN.