Ovum Novum

 

 

Wat is Ovum Novum?

De N.S.V. Ovum Novum heeft zich in 1990 geworteld in het Nijmeegse studentenleven. Het is de jongste, doch snelst groeiende studentenvereniging van Nijmegen. Wij zijn dé vereniging waar gelijkwaardigheid hoog in het vaandel staat. Ovum Novum heeft een eigen sociëteit aan de Sint Canisiussingel en het gehele verenigingsleven vindt plaats op deze sociëteit. Sociëteit ‘de Kelder’ is daarom dan ook 5 dagen per week geopend voor onze leden. Maar, een sociëteit moet draaiende worden gehouden. Dat gebeurt door onze leden. Met om en nabij de 550 leden houden wij onze sociëteit in goede staat.

Wat kun je bij Ovum Novum doen?

Naast je dagelijkse bezigheden als student, kun je jezelf bij Ovum ontwikkelen. Door commissiewerk te doen leer je op een nieuwe manier te organiseren. Zo kun je een gala voor de vereniging organiseren, helpen bij de Promocommissie, koken op vrijdagmiddag, plaatsnemen in de verenigingsredactie of helpen bij het organiseren van fantastische activiteiten. Voor meer ontspanning kun je terecht bij gezelschappen. Met een actief voetbal- en hockeygezelschap haal jij zonder twijfel méér uit je studententijd. Maar ná organisatie, komt de activiteit zelf. Het gehele jaar door worden fantastische feesten georganiseerd en kun je zelfs mee op skireis.

De structuur van onze vereniging kenmerkt zich door jaarclubs, het belangrijkste verband. Iedereen vormt na de Eigen Introductie zijn eigen jaarclub. Met je jaarclub strijd je voor de titel ‘jaarclub van het jaar’ en bouw je een band op die je de rest van je leven koestert.

Mocht jij inmiddels geïnteresseerd zijn, dan kun je altijd langskomen op een borrelavond. Haal meer uit je studententijd en kom langs bij Ovum Novum! Voor meer informatie kun je altijd kijken op www.ovumnovum.nl.

www.ovumnovum.nl