Karpe Noktem

cantusbundel_karpenoktem_logo

Oprichtingsdatum:

21 april 2004

Aantal leden:

125

Contributie:

€75,- per jaar

Adres:

Villa van Schaeck – Van Schaeck Mathonsingel 10

Visie van de vereniging:

Karpe Noktem is de alternatieve studenten vereniging van Nijmegen. Wij hebben voor iedereen wat te bieden, zo hebben wij bandjesavonden voor de muziekfreaks, spelletjes avonden voor de bordspelfanaten, ledenblad Akta Nokturna literair talent, LAN-parties voor gamers en een wekelijkse borrel voor de stamgasten. Dit alles doen wij in een ongedwongen sfeer, wij hebben namelijk geen ontgroening of aanwezigheidsplicht.

Opbouw van de vereniging:

Karpe Noktem is anders dan de andere vereinigingen in dat wij geen jaarlagen, verticalen of huizen hebben. Wel hebben wij 13 commissies die essentieel zijn om de vereniging draaiende te houden, zij organiseren verschillende activiteiten, onderhouden de website, verzorgen de promotie, houden de bar draaiend en schrijven het ledenblad. Daarnaast hebben wij één dispuut: de Corporale Matal Associatie (CoMA) die toch nog een licht corporaal tintje geven aan onze activiteiten.

Hoe word je lid?

Lijkt het je leuk om lid te worden? Kom eens een keer langs bij een van onze activiteiten! Bijvoorbeeld op onze maandagavond borrels. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen bij de bar, en kunnen daar ook ingevuld weer ingeleverd worden. We
hebben geen vaste inschrijfmomenten, je kan dus het hele jaar lid worden van de vereniging.

Meer informatie?

Bekijk onze site www.karpenoktem.nl!