Carolus Magnus

Wat kun je beleven bij Carolus Magnus?

Carolus Magnus is al sinds 1928 het middelpunt van het studentenleven voor vele studenten van de Radboud Universiteit en de HAN. Het verenigingsleven speelt zich af op onze sociëteit “De Kroeg”, gelegen in het centrum. Verschillende commissies organiseren feesten, gala’s, de Introductie, debatten en houden de sociëteit draaiende.

Naast commissies herbergt Carolus ook vele gezelschappen, die bestaan uit leden met een gezamenlijke – meestal sportieve of culturele – passie. Op sportief gebied bestaan binnen Carolus bijvoorbeeld voetbal- en hockeyteams. In cultureel opzicht zijn er gezelschappen die zich richten op films, literatuur en muziek.

Samen met acht andere studentenverenigingen, verspreid door het land, maakt Carolus deel uit van het Aller Heiligen Convent (AHC). Het AHC organiseert regelmatig grote activiteiten in verschillende studentensteden.

Jaarclubs én disputen!

Carolus Magnus is een unieke studentenvereniging omdat jaarclubs en disputen naast elkaar bestaan. Je kunt dus kiezen om je aan te sluiten bij een van de 16 disputen, een jaarclub op te richten of je kiest voor allebei!

De verschillende disputen bestaan al tientallen jaren en organiseren jaarlijks hun eigen activiteiten. Ook organiseren disputen hun eigen toernooi, van voetbal en hockey tot een autorally. Natuurlijk kun je altijd zelf bepalen hoe actief je wil zijn bij Carolus. Niks moet, alles mag!

Als jij toe bent aan een nieuwe uitdaging en een leuke studententijd wilt combineren met een mooie toekomst, dan ben jij toe aan Carolus! Kijk op www.carolusmagnus.nl voor meer informatie!